Torsdag 12. oktober 2017

Cheap Karma m/ support: King Yellow

Kultores presenterer: Cheap Karma + support: King Yellow Forbered deg på rock, deilig funk og en vokal som kiler langt ned i mellomgulvet!! Gutta i Cheap Karma tar turen til Kroa i Bø og spiller konsert med support: Yellow King. Dette er virkelig ikke noe å gå glipp av!

Med hovedtyngde i rockens energi og uttrykk, drar Cheap Karmas fem medlemmer inn en rekke andre influenser fra hiphop, psykedelia og drum&bassi musikken sin. Og med en vokalist hyllet som en av Norges beste rockevokalister, av anmelder Runa Slyngstad i Fræderlandsvennen, skaper bandet en tydelig egenart som er vanskelig å sette ord på.

I September 2016 slapp bandet sin andre EP «Phrenic», produsert av briten Paul Reeve (Muse, Razorlight, Supergrass). Plata har høstet en rekke lovord og gode anmeldelser, blant annet 5/6 fra FVN og 8/10 fra NRK Sørlandet. Tidligere har Kristiansandbandet gitt ut EP’en «Superfunk», spilt en rekke konserter med tonnevis av energi og blitt plukket ut av et mubsikkpanel til et av de mest lovende bandene fra Vest Agder.  

SUPPORT: King Yellow
Mens besetningen heller mot det sparsommelige, presenterer King Yellow et lydbilde på motsatt ende av skalaen. Bandet presser duoformatet til bristepunktet med et sound som strekker seg fra de mektigste snødekte fjell, til storbyens kaos.

ARRANGEMENT INFO

Pris: 40/80
Dato: Torsdag 12. oktober 2017
Klokka: Dørene åpner kl. 19:30 – start kl. 20:30
Arrangør:Kro&Kultur
Spillested: Kroa i Bø (Vis kart)
Scene: Intimscenen
Aldersgrense:18 år

Program

Dato Konsert Pris Klokka
November
25. november 2017

Bok & Børst: Lansering av Podium, med Geir Gulliksen

Gratis
30. november 2017

MICETRO: teaterimpro!

Gratis
Mars
10. mars 2018

Honningbarna

TBA21:30