Lørdag 11. november 2017

Janove

I februar sllapp Jaove sitt første norskspråkllige soloalbum «Artisten & Marllene» til stor glede for både gamle og nye kjente av hans karakteristiske musikk. Og i mars fikk over 7000 forventingsfulle fans med sommerfugler i sine mager oppleve ett splitter nytt liveshow som solgte ut i rekordfart fem måneder i forkant!

I sommer var Janove i følge Dagsavisen Norges mest etterspurte festivalartist og ble trukket frem som et høydepunkt på flere av de totalt 19 festivalene han gjorde.

Nå runder han sitt første år som soloartist og inviterer oss på fest når han skal snu opp og ned på små og store konsertsteder i de norske distrikene. Det ryktes nemlig at både bandet og Norges kanskje beste frontfigur virkelig har funnet formen etter mye spilling i sommer. Og det er ingen førstereisgutter i følget. Musikerne har til sammen mange tusen konserter bak seg og består av herrene Børge Fjordheim (trommer), Mattias Hellberg (gitar), Gulleiv Wee (bass) og Micke Lohse (tangenter).

Her er det bare å kjenne sin besøkelsestid og stille seg opp foran scenen sammen med et allsyngende publikum på purunge liveklassikere som «Verden går til helvete, Tralala», «Me vokser aldri opp», «Regnbuen treffer oss ikkje lenger» og «Marlene».

Kjenner vi Janove rett så kommer han til å levere et gjennomproft og alltid like smittsomt liveshow. Og kjenner vi hans publikum rett så blir det god stemning og allsang fra første til siste låt.

«Jeg visste ikke at savnet etter å spille konserter var så stort som det var, før jeg var tilbake på scenen i år. Min musikk er heller ikke ferdig før publikum er med, derfor gleder jeg meg stort til nye konserter med publikum i høst, og få spilt helt nye låter for aller første gang!», sier Janove.

PS! Hot tips til fansen. Det ryktes at de skal spille noen helt nye låter på denne høstturneen!

Velkommen til Janove Live!

ARRANGEMENT INFO

Pris: 400/300
Dato: Lørdag 11. november 2017
Klokka: Dørene åpner kl.
Arrangør:Kro&Kultur
Spillested: Kroa i Bø (Vis kart)
Scene: Hovedscenen
Billett:Kjøp billett

Program

Dato Konsert Pris Klokka
Februar
10. februar 2018

Miss Tati

150/20021:30Kjøp billett
Mars
10. mars 2018

Honningbarna

320/25021:30Kjøp billett