Generell info

Noe du lurer på? Her har vi samlet litt ymse informasjon som kanskje kan være oppklarende for deg.

Glemt noe? 
Har du glemt noe på Kroa kan du ringe daglig leder mandagen etter arrangementet. Telefonnummer: 907 56 814
Klær som ikke blir hentet innen to måneder blir donert bort.

Garderoben
Garderoben er ofte betjent på de største arrangementene, men den er allikevel gratis. Du henger igjen jakken din her på eget ansvar. Vi anbefaler at du ikke legger igjen verdisaker i jakken. Vi tar ikke vare på sekker og bager i garderoben. Om du skal ha med veske, bag eller sekk inn i våre lokaler, må du vise innholdet til vaktene. Finner vi alkohol blir det konfiskert. 

Billettpriser 
Det er billigst å kjøpe billett på forhånd! Det kan du gjøre via våre nettsider eller på Gullbring (noen ganger også på stand på Høgskolen i Bø). Om du ikke har kjøpt på forhånd så ikke fortvil, vi har billettsalg i døra også (såfremt det ikke er utsolgt da), men da koster det noen kroner mer (mellom 30-50 kroner påslag). Så kjøp på forhånd altså. Det er kjempelett! 

Studentpriser
På billetter og det som selges i baren har vi studentpriser. Vis gyldig studentbevis ved inngangen og du vil få et unikt stempel du må synliggjøre ved serviceområdene.

Vår stab 
De aller fleste som jobber på Kroa jobber frivillig. Vær snille og respekter vakter og barpersonell. De gjør en super jobb for at alle dere publikummere skal ha en super kveld! 

Under 18? 
Er du under 18? Kom gjerne på konsert allikevel, bare ta med deg mor, far, tante eller en annen voksen over 25 år. Møt opp litt tidligere (før 22:00) og henvend dere i døra – der skriver dere under på en vergekontrakt som sier at voksenpersonen har ansvar for at den mindreårige ikke nyter alkohol på konserten. Hjertelig velkommen! 

ID 
På våre arrangementer som har 18 års-grense krever vi at du har med gyldig legitimasjon. Først og fremst vil vi understreke at Student-ID eller lignende ikke er godkjent ID. Vi godkjenner bankkort, førerkort, pass, statlig godkjent militær ID og statlig godkjent ID fra andre nasjoner. Legitimasjonen skal være leselig, det vil si at navn og fødselsnummer skal lett forståes av dørvakter eller andre som skal sjekke dem, bilde skal være tydelig gjenkjennelig, det skal ikke være gått ut på dato. Vi forbeholder oss retten til å bortvise personer som mangler godkjent eller leselig legitimasjon. Videre følger vi norske lover og anmelder forsøk på bruk av falsk legitimasjon. Vi har ID plikt på Kroa på samtlige av våre gjester, dette er uten unntak og ikke avhengig av alder. 

Hos oss
Det er ikke lov å ha med dyr på Kroa, verken på grupperommene, kontorene eller på publikumområdene. Vis respekt for vårt personale, de fleste er frivillige og gjør en super innsats for oss, for at dere skal ha en så god opplevelse som mulig når dere er hos oss. 

Program

Dato Konsert Pris Klokka
April
30. april 2017

Jubileumsfestival – Bø Filmklubb 45år!

20,-14:00
Mai
4. mai 2017

Kultores Presenterer: Kari Harneshaug

40,- / 80,-19:00
September
16. september 2017

deLillos

250,- / 350,-21:30