OBS! – dette arrangementet har allerede funnet sted.

Avlyst! Gabrielle

Kjøp billett

Det er ti år siden Gabrielle tok det norske publikummet med storm med debutalbumet ”Mildt sagt”. Med sin energiske popmusikk på bergensk, […]

Det er ti år siden Gabrielle tok det norske publikummet med storm med debutalbumet ”Mildt sagt”. Med sin energiske popmusikk på bergensk, har hun fylt dansegulv over hele landet og forandret norsk pop for alltid.
Med låter som «Fem fine frøkner», «Mellom skyene» og «Tenker på deg», har hun preget hitlister og radiobølger. Hun har dessuten markert seg som en enestående live artist og spilt for fulle hus og på de største festivalscenene landet over.
I 2019 gikk Gabrielle i en ny retning med albumet «Snart, Gabby». Albumet fikk strålende mottakelse og hun gjorde seg fortjent til hele tre Spellemannpriser, i kategoriene Årets popartist, Årets låtskriver og Årets album. I kjølvannet av albumslipp tok hun med seg det nye materialet til klubbscener landet over og befestet med all mulig tydelighet sin posisjon som en av landets fremste live artister.
Gabrielle debuterte nylig med sitt fjerde album – «KLIPP MEG I TI OG LIM MEG SAMMEN» – som har fått fast plass i mange norske musikk hjerter. Låter som «det urolige hjertet», «kan du love å vente» og «Neil Young» har vært radio favoritter, og har gått i heftig rotasjon siden de ble sluppet.
Snart er Gabrielle klar for å levere store konsertopplevelser igjen – og med et ferskt album i bagasjen og helt nytt sceneshow, er det definitivt noe du ikke vil å gå glipp av.
Pressen om Gabrielle Live:
«Sånn ja, Gabby! Gabrielle tok Dødens Dal opp og over skyene lørdag kveld.»
– Adresseavisa om konserten under
UKA 2021, 6/6
«Gabrielle har bevist en gang for alle at hun er i verdensklasse, og denne konserten vil garantert gå ned i historiebøkene som en av de råeste, mest energiske og vakreste.»
– NRK P3 om konserten på Øyafestivalen 2017, 6/6
«Her er ikke et kjedelig øyeblikk, ikke et dødpunkt.»
– BT om konserten på Bergenfest 2018, 6/6
«Det går ikke an å stå stille når Gabrielle er i huset.»
– Dagbladet om konserten på Øyafestivalen 2017 5/6

Information in english

It is ten years since Gabrielle took the Norwegian audience by storm with her debut album "Mildt sagt". With her energetic pop music in Bergen, she has filled dance floors all over the country and changed Norwegian pop forever. In March she comes to Kroa.

Program