OBS! – dette arrangementet har allerede funnet sted.

Konsert: Larsiveli

Larsiveli har vært «din favorittrappers favorittrapper» en stund, men i 2018 fikk et større publikum øynene opp for ham – med låten […]

Larsiveli har vært «din favorittrappers favorittrapper» en stund, men i 2018 fikk et større publikum øynene opp for ham – med låten «Baby», som lå på A-listen til NRK P3 fra april til august.

Han begynte å bygge sin trofaste fanskare allerede i 2010, med duoen Greenlight sammen med Jesse Green, som fortalte ufiltrert om en småbyoppvekst på siden av samfunnet. Larsiveli har en egen evne til å formidle sterke følelser, i kombinasjon med unike ferdigheter og musikalitet. Han er «…en av de mest fleksible rapperne i landet, med en evig omskiftelig rapflow» (Klassekampen), «stahet og sult, blandet med ydmykhet og koketteri» (Natt & Dag), med et «sjeldent stjernepotensiale» (Dagbladet).

Ep-en «Tvilling» kom i starten av 2019, som blant annet inneholdt singlene «Dykker dypt»,«Mamma Mia», og «Kommer hjem», og landet han en Spellemann for “Årets Låtskriver”. Nå jobber han med ny musikk sammen med produsenten JNS (Unge Ferrari/EMIR/Britz), og første singel fra tospannet kommer nå i høst.

Link til billetter finner du på facebook-eventene eller følg linken under! 

https://linktr.ee/kroaibo71

Program

12 Jun
Dørene åpner kl. 19:00 , konsertstart kl.20:00, Inngang: 220,- eksl. bill.avgift
14 Jun
Dørene åpner kl. 19.00 , konsertstart kl.20.00, Inngang: 405,-