Generell informasjon 2019-02-26T15:02:42+01:00

Generell informasjon

Noe du lurer på? Her har vi samlet litt ymse informasjon som kanskje kan være oppklarende for deg.

Glemt noe?

Har du glemt noe på Kroa kan du ringe daglig leder mandagen etter arrangementet. Telefonnummer: 480 10 960.
Klær som ikke blir hentet innen to måneder blir donert bort.

Garderoben

Garderoben er ofte betjent på de største arrangementene, men den er allikevel gratis. Du henger igjen jakken din her på eget ansvar. Vi anbefaler at du ikke legger igjen verdisaker i jakken. Vi tar ikke vare på sekker og bager i garderoben. Om du skal ha med veske, bag eller sekk inn i våre lokaler, må du vise innholdet til vaktene. Finner vi alkohol blir det konfiskert.

Billettpriser

Det er billigst å kjøpe billett på forhånd! Det kan du gjøre via våre nettsider, facebbok og vår billettleverandør Hoopla (noen ganger også på stand på Høgskolen i Bø). Om du ikke har kjøpt på forhånd så ikke fortvil, vi har billettsalg i døra også (såfremt det ikke er utsolgt da), men da koster det noen kroner mer (mellom 30-50 kroner påslag). Så kjøp på forhånd altså. Det er kjempelett!

Studentpriser

På billetter og det som selges i baren har vi studentpriser. Vis gyldig studentbevis ved inngangen og du vil få et unikt stempel du må synliggjøre ved serviceområdene.

Vår stab

De aller fleste som jobber på Kroa jobber frivillig. Vær snille og respekter vakter og barpersonell. De gjør en super jobb for at alle dere publikummere skal ha en super kveld!

Hos oss

Det er ikke lov å ha med dyr på Kroa, verken på grupperommene, kontorene eller på publikumområdene. Vis respekt for vårt personale, de fleste er frivillige og gjør en super innsats for oss, for at dere skal ha en så god opplevelse som mulig når dere er hos oss.

Under 18?

Er du under 18? Kom gjerne på konsert allikevel, bare ta med deg mor, far, tante eller en annen voksen over 25 år. Møt opp litt tidligere (før 22:00) og henvend dere i døra – der skriver dere under på en vergekontrakt som sier at voksenpersonen har ansvar for at den mindreårige ikke nyter alkohol på konserten. På utvalgte konserter har vi U18 Mezzanin. Da blir hele mezzaninen holdt av til publikum under 18 år. Følg med! Hjertelig velkommen!

ID

På våre arrangementer som har 18 års-grense krever vi at du har med gyldig legitimasjon. Først og fremst vil vi understreke at Student-ID eller lignende ikke er godkjent ID. Vi godkjenner bankkort, førerkort, pass, statlig godkjent militær ID og statlig godkjent ID fra andre nasjoner. Legitimasjonen skal være leselig, det vil si at navn og fødselsnummer skal lett forståes av dørvakter eller andre som skal sjekke dem, bilde skal være tydelig gjenkjennelig, det skal ikke være gått ut på dato. Vi forbeholder oss retten til å bortvise personer som mangler godkjent eller leselig legitimasjon. Videre følger vi norske lover og anmelder forsøk på bruk av falsk legitimasjon. Vi har ID plikt på Kroa på samtlige av våre gjester, dette er uten unntak og ikke avhengig av alder.

U18 Mezzanin

På utvalgte konserter holder vi av mezzaninen (den store balkongen over lydbua) til publikum under 18 og deres foresatte. Her må du ha kjøpt billett på forhånd, det er egne billetter som heter U18 mezzanin. Kjøper du disse må du oppholde deg på mezzaninen under konserten. Er du under 14 år må du ha med en foresatt for å komme inn hos oss. Har du fylt 14 år kan du komme uten foresatt. Følg med på vårt program så ser du hvilke konserter som vil ha U18 Mezzanin. Husk at vi også på alle andre konserter tilbyr mulighet for vergekontrakt om du er under 18.

Program