Ny daglig leder på plass!

Vi er så glade og stolte over å presentere den nye daglig lederen på Kroa i Bø fra høsten av, nemlig Maria Hardang! Mange av dere kjenner henne fra før, hun har studert Økonomi og administrasjon på Universitetet i Sør-Øst Norge, i Bø altså, og hun har hatt jobben som daglig leder på Kroa i Bø tidligere! Høst 2016 og vår 2017 var hun vikar for nåværende daglig leder og som dere skjønner siden hun har fått jobben igjen – så gjorde hun ikke et dårlig inntrykk! I mellomtiden har hun jobbet som daglig leder på Meieriet i Sogndal, et konsertsted som på mange måter kan sammenlignes med Kroa. Maria er meget arbeidsom, grundig, kunnskapsrik og har et veldig godt humør. Hun kjenner arbeidet på Kroa godt, både kontorarbeidet og oppgavene til de frivillige.

Vi har spurt henne ut litt for at dere kan få bli litt bedre kjent med henne!

Hvorfor søkte du på stillingen som daglig leder på Kroa i Bø?
– Jeg søkte på stillingen som daglig leder på Kroa i Bø fordi Kroa er nært mitt hjerte, jeg fikk en smakebit av hvordan det var å være daglig leder på Kroa i 16/17 og nå vil jeg gjøre mer.

Hva gleder du deg mest til når du begynner i jobben?
– Jeg gleder meg til å sette meg inn i hvordan Kroa har utviklet seg de siste årene, og hvordan vi kan utvikle Kroa videre. Nå i disse tider så er det jo en helt ny tid, og det blir spennende med en ny type utfordring og hvordan man skal tilrettelegge seg for de nye retningelinjene som blir lagt for kulturarenaer.

Hva er ditt beste minne/favorittkonsert/øyeblikk fra Kroa?
– Et av mine beste konsertminner må være Kaizers Orchestra på gamle Kroa, og Turbonegro på nye Kroa. Helt fantastisk stemning og awesome publikum. Utenom konserter så er Kroaball mine beste minner på Kroa. Sommer, Kroaball, øl, god stemning og gode folk, kan ikke bli stort bedre enn det.

Hva er din favorittmusikk?
– Jeg liker egentlig all musikk, går mye i pop og hip hop. Når det gjelder konserter så er det på rockekonserter jeg har hatt de gøyeste opplevelsene.

Beste egenskap?
– Jeg setter meg mål og jobber for det. Om noe ikke går helt veien så finnes det alltid en annen løsning for å nå målet 😀

Rareste egenskap?
– Min rareste egenskap…. det er mange som sier at jeg kunne blitt entusiastisk over en gråstein. Det skal lite til for at jeg blir gira og engasjert.

Også har jeg en hund som heter Pølsa (hun heter egentlig Olivia, men reagerer kun på Pølsa)

2020-04-29T09:01:23+02:00

Program

18 Feb
Dørene åpner kl. 21.00 , Inngang: 275/375
4 Mar
Dørene åpner kl. 21.00 , Inngang: 260,-/365,-
25 Mar
Dørene åpner kl. 21.00 , Inngang: 400,-/450,-