Viktig informasjon: Vi etterfølger alle råd og restriksjoner mtp. Korona Les mer her

Velkommen til Kroa!

Er du ny student i Bø så skal du nok snart stifte bekjentskap med Kroa!

Kroa er studentenes eget hus, der dere selv kan være med å utforme program og innhold eller du kan dukke opp som publikum og bruker av våre tilbud.

Vi byr på så mangt, blant annet konserter med små og store artister, filmvisninger, studentkafe, radiosendinger, improteater, quiz, åpen scene, klubb, bare bar, spill-aften og masse mer.

Som student her i Bø får man så klart meget gode priser på Kroa, så sørg for å ha gyldig studentbevis – last for eksempel ned studnetbevis-appen – så har du det alltid på telefonen 🙂

Vi har også gratis garderobe, men spar for all del på garderobelappen din, det er så vanskelig å finne jakka di uten den! Vårt tips er å ta et bilde av den, for sikkerhets skyld.

De som jobber på Kroa jobber stort sett frivillig, men de er godt opplært og har god kursing og trening på sine arbeidsområder. Følg deres beskjeder og henvisninger. Vi har også innleide vektere som hjelper oss med innslipp og sikkerhet. De jobber for at nettopp du skal ha en super kveld ute hos oss! Vil du være med på laget? Meld deg til frivillig@kroaibo.no

Har du en helt egen ide du vil realisere? Det er mulig! Vil du for eksempel starte opp en dansegruppe, eller kanskje yoga-kvelder? Ikke nøl med å ta kontakt! Vi finner plass i timeplanen til akkurat din aktivitet!

 

Følg oss på facebook og insta – så får du til en hver tid med deg siste nytt og eventuelle konkurranser og lignende. Det hender det for eksempel er mulig å vinne billetter til ulike eventer.

Velkommen til Bø, lykke til med studiene og kom på Kroa!

2019-08-12T13:52:06+00:00

Program

25 Sep.
Dørene åpner kl. , Inngang:
26 Sep.
Dørene åpner kl. 21:00 , Inngang: Gratis
27 Sep.
Dørene åpner kl. 12:00 , Inngang: Gratis
2 Okt.
Dørene åpner kl. 21:00 , Inngang: Gratis
3 Okt.
Dørene åpner kl. 20:00 , Inngang: 200,-/250,-
7 Okt.
Dørene åpner kl. 19:00 , konsertstart kl.20:00, Inngang: Gratis
9 Okt.
Dørene åpner kl. 21:00 , Inngang: Gratis